Licențe și autorizații

 

Clienţii noştri beneficiază de servicii de calitate, garantate de cele mai competente autorizări în domeniu:

ISO 9001:2008 în Transport de mărfuri generale, închiriere mijloace auto și utilaje, închiriere echipamente pentru contrucții, intervenții la rețelele de apă și produse petroliere.
 

Certificare ISO 9001 – Sistem de Management al Calităţii. APAZOL TRANS S.R.L. funcţionează în acord şi pe baza unui sistem de calitate recunoscut internaţional şi care este reprezentativ atât pentru calitatea produselor şi serviciilor, cât şi pentru managementului firmei.

»Citește mai mult»


ISO 18001:2007 în Transport de mărfuri generale, închiriere mijloace auto și utilaje, închiriere echipamente pentru contrucții, intervenții la rețelele de apă și produse petroliere.
 

Standardul OHSAS 18001 măsoară sistemul de management referitor la anumite caracteristici ale firmei. Măsurile impuse depind de anumiţi factori precum politica societăţii în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, natura activităţii şi condiţiile în care aceasta se desfăşoară.

»Citește mai mult»

Conducerea APAZOL TRANS S.R.L.

În prezent activitatea societăţii este coordonată şi condusă din Ploieşti. S.C. APAZOL TRANS S.R.L. este condusă de un Director General şi coordonată de Directorul Executiv. Acţiunea operativă este condusă de Departamentul Tehnic. Mai multe detalii:

Administrator


Gelu Cernatescu

Director General


Aura Cernatescu

Departamentul Financiar


Sabin Ghita

Departamentul Tehnic


Razvan Ungureanu