Despre APAZOL TRANS S.R.L.

Într-o lume în care siguranța unui partener de încredere în afaceri este o adevărată raritate, S.C. APAZOL TRANS S.R.L. este soluția.

Suntem o societate cu capital privat românesc, înfiinţată din anul 1997, cu un portofoliu vast de clienți și o flotă de utilaje bine organizată. Pentru noi, clientul mulțumit este cea mai bună recomandare. Principalele noastre obiecte de activitate sunt “Transportul Rutier de Mărfuri”, “Serviciile de Excavaţii şi Săpături” și Intervențiile la Rețele Apă și Produse Petroliere.
Având la dispoziție un parc auto și de utilaje performant dar și o echipă cu vastă experiență în domeniu, Apazol Trans SRL asigură cu promptitudine și profesionalism Servicii de Transport, Costrucţii Civile şi Industriale precum şi Intervenţii la Reţele de Apă, Canalizare şi Transport Petrolier.

Societatea dispune de sediul aflat in propietate, situat in municipiul Ploiesti, Str. Oltului, Nr 8, baza de reparaţii şi depozitare situată în Comuna Berceni numărul 568 B, precum şi de un spaţiu de parcare şi servicii situat în Comuna Targşorul Vechi, sat Zalhana.

Experienţa, seriozitatea, profesionalismul echipei APAZOL TRANS S.R.L. şi dorinţa dumneavoastră pentru prestarea unor servicii corecte şi de calitate, reprezintă premisele unei colaborări pe termen lung.

De la începutul activităţii societăţii portofliul de clienţi a fost în continuă creştere şi diversificare, datorită unui program de fidelizare care vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi a satisfacerii cerinţelor de dezvoltare.

Clienţii noştri beneficiază de servicii de calitate, garantate cu autorizările: TUV ISO 9001şi OHSAS 18001, actualizate an de an.