Noutăţi


28.03.2011

S.C. APAZOL SERVICES S.R.L. este o societate membră a grupului APAZOL.
Intervenţii la Conductele de Transport Apă şi Petroliere
23.03.2011

www.Apazol.ro este site-ul oficial al societăţii APAZOL TRANS S.R.L. Scopul site-ului este acela de a promova activitatea societăţii în mediul online. Pentru mai multe detalii despre firma noastră, serviciile şi domeniul de activitate urmati linkul următor:
Autorizaţii


Clienţii noştri beneficiază de servicii de calitate, garantate cu autorizările:
TUV ISO 9001 şi OHSAS 18001.SR EN ISO 9001: 2008

Certificare ISO 9001 – Sistem de Management al Calităţii. APAZOL TRANS S.R.L. funcţionează în acord şi pe baza unui sistem de calitate recunoscut internaţional şi care este reprezentativ atât pentru calitatea produselor şi serviciilor, cât şi pentru managementului firmei.

SR OHSAS 18001: 2008

Standardul OHSAS 18001 măsoară sistemul de management referitor la anumite caracteristici ale firmei. Măsurile impuse depind de anumiţi factori precum politica societăţii în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, natura activităţii şi condiţiile în care aceasta se desfăşoară.

Excavaţii şi Săpături

Aceste servicii sunt executate cu ajutorul utilajelor performante de care dispunem: Buldoexcavatoare JCB şi CASE, Excavator pe şenile de 14 tone, Autobasculanta ROMAN 16 tone, Autovehicule specializate în intervenţii, avarii şi conducte (având în dotare generator electric, aparat de sudură cu autogen, dispozitive şi chei speciale), Macara 10 tone cu lungimea braţului de 15 metri.

Firma are in derulare contracte cu:
» OMV Petrom S.A.,
» ESZ Prahova S.R.L.,
» Apele Romane.