Licențe și autorizații


Clienţii noştri beneficiază de servicii de calitate, garantate de cele mai competente autorizări în domeniu:

ISO 9001:2008 în Transport de mărfuri generale, închiriere mijloace auto și utilaje, închiriere echipamente pentru contrucții, intervenții la rețelele de apă și produse petroliere.

Certificare ISO 9001 – Sistem de Management al Calităţii. APAZOL TRANS S.R.L. funcţionează în acord şi pe baza unui sistem de calitate recunoscut internaţional şi care este reprezentativ atât pentru calitatea produselor şi serviciilor, cât şi pentru managementului firmei.

»Citește mai mult»


ISO 18001:2007 în Transport de mărfuri generale, închiriere mijloace auto și utilaje, închiriere echipamente pentru contrucții, intervenții la rețelele de apă și produse petroliere.

Standardul OHSAS 18001 măsoară sistemul de management referitor la anumite caracteristici ale firmei. Măsurile impuse depind de anumiţi factori precum politica societăţii în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, natura activităţii şi condiţiile în care aceasta se desfăşoară.

»Citește mai mult»

Noutăţi

28.03.2011
S.C. APAZOL SERVICES S.R.L. este o societate membră a grupului APAZOL.

Serviciile oferite sunt urmatoarele:
» Lucrari de constructii al proiectelor utilitare pentru fluide.
» Captarea, Tratarea si Distributia Apei.
» Servicii de Interventie la Conductele de Transport Apa si Petroliere
mai mult »

12.03.2011
www.Apazol.ro este site-ul oficial al societăţii APAZOL TRANS S.R.L. Scopul site-ului este acela de a promova activitatea societăţii în mediul online.

S.C. APAZOL TRANS S.R.L. este o societate cu capital privat românesc, înfiinţată din anul 1997. Are ca obiect principal de activitate “Transportul Rutier de Mărfuri”, “Servicii de Excavaţii şi Săpături” si Interventii Retele Apa si Produse Petroliere.

Clienţii noştri beneficiază de servicii de calitate, garantate cu autorizările: TUV ISO 9001 şi OHSAS 18001.